EDWORX is een allround klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor.

Mijn missie is om in goed en helder overleg met de klant de kluswensen in kaart te brengen en uit te voeren. Ik denk met u mee en kan oplossingen bieden waar uzelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Mijn uitgangspunt is een financieel aantrekkelijk en kwalitatief goed eindresultaat.

Tijdens de klus zal ik regelmatig met u overleggen, om te laten weten hoe de werkzaamheden verlopen. Hierdoor is het mogelijk om tijdig eventuele ver-beteringen of aanpassingen uit te voeren.

Door flexibel te zijn, mee te denken, te adviseren en door duidelijke afspraken te maken en na te komen, probeer ik een goede en langdurige relatie met mijn klanten op te bouwen.

De oplossingen die ik kan bieden liggen op velerlei gebied, van kleine reparaties en aanpassingen tot het verbouwen van keuken of badkamer en nog veel meer. Alle benodigde kennis om tot een oplossing te komen is aanwezig.

De mogelijkheden zijn divers, dus als je vragen hebt over een bepaalde klus, neem dan gerust contact met mij op. Voor overleg, een offerte of aanbieding, kom ik graag en vrijblijvend naar je toe.

Een direct en persoonlijk contact vind ik zeer belangrijk.